11. AVES 705 – najbolji privatni bazen - Poliesterski bazeni-Europool proizvođač bazena za kupanje

Go to content

11. AVES 705 – najbolji privatni bazen

Bazeni
    
Aves 705 ima idealan omjer veličine,cijene i funkcionalnosti zato je jedan od najčešćih modela koje izabiru kupci diljem Europe. Njegov dizajn privlači pažnju zaobljenim stepenicama i kutnim sjedalima. Rubovi su 10cm širine i ne zahtjevaju postavljanje rubnog kamena. Bazen vrlo lijepo izgleda u svijetlo plavoj i bijeloj boji ,a na raspolaganju su vam i ostale po posebnoj narudžbi.  
Predstavlajmo bazen za kupanje izrađen tehnologijom poliestera ”7-ica”  u dimenzijama:
Dužina 7,05m x Širina 3,20m x dubina 1,55m 
U povezanosti sa bazenskom tehnikom možemo se satima opuštati u našem bazenu.
Tehničke osobine:
POLIESTERSKI BAZENI
Bazen izrađen tehnologijom poliestera, obogačenim vlaknima u obliku praha.Sastoji se od više gelcoat slojeva i poliesterskih ploča sa staklenim vlaknima.
Varene su jedna na drugu i ručno izrađene.
Riječnik;
Što je to GELCOAT? Vanjski zaštitini sloj ,ne sadrži staklena vlakna.Potpuno obojan,izbor boja je iz palete RAL. Može se polirati.
Boja RAL je neograničena paleta boja koju koristimo u našoj tehnologiji.
Poliesterski bazen. Sastoji se od slojeva gelcoata i poliesterskih mata sa staklenim vlaknima,koje su varene jedna na drugu.
Gelcoat: vanjski zaštitni sloj koji ne sadrži staklena vlakna.Potpuno je obojan,može se polirati.(mogučnost izbora boje iz palete RAL).
Izvana, na stjenke bazena, prskana je specijalna izolacija. Njezina debljina je od 10-30mm, može biti različina zbog samog procesa prskanja. 10mm tog specijalnog izolacijskog materijala ima jednaka izolacijska svojstva kao 50mm stiropora.
Prednosti: zahvaljujući izolaciji, prije montaže  nema potrebe lijepiti stiropor na vanjske stjenke bazena, što je velikim plusem kada je u pitanju ušteda vremena,jer stavljanje stiropora na udubine stepenica i oko instaliranih uređaja predstavlja popriličan problem.
Zahvaljujući već napravljenoj izolaciji uštedili ste jer nema dodatnih troškova za izoliranje bazena.
Izolacijsko-zaštitni sloj ujedno je važan i kod montaže, kako nebi došlo do oštečenja proizvoda pri kontaktu sa golim betonom.
Također predstavlja veliku zaštitu prilikom transporta, jer daje bazenskoj školjki dodatnu čvrstoću i stabilnost.
Back to content