9. AVES 800-popularni bazen - Poliesterski bazeni-Europool proizvođač bazena za kupanje

Go to content

9. AVES 800-popularni bazen

Bazeni

    
Želimo vam predstaviti jedan od najprodavanijih bazena naše firme. Aves 800 veličinom i izgledom odgovara većini klijenata. Pravokutnog je oblika sa zaobljenim ulazom.Stepenice i dvije podvodne kutne sjedalice su ugrađene u konstrukciju. Kao i ostali bazeni izrađen je iz jednog komada što daje garanciju vodonepropusnosti i lakog održavanja glatke površine.
Posjedovanjem ovog tipa bazena odrasli i mladi dobivaju idealano mjesto za opuštanje i zabavu.

Bazeni za kupanje Europool stvoreni za osobe koji vole sebe i svoje bližnje,izrađeni su od najboljih materijala i najvećom preciznošću.Svaki bazen naše firme nema zamjerki.
Predstavljamo bazen za kupanje izrađen od poliestera , 8-ica u dimenzijama:
Dužina 8m, širina 3,20m i dubina 1,55m

U povezanosti sa bazenskom tehnikom možemo se satima opuštati u našem bazenu.
 
Tehničke osobine:
POLIESTERSKI BAZENI
Bazen izrađen tehnologijom poliestera, obogačenim vlaknima u obliku praha.Sastoji se od više gelcoat slojeva i poliesterskih ploča sa staklenim vlaknima.
Varene su jedna na drugu i ručno izrađene.
 
Riječnik;
Što je to GELCOAT? Vanjski zaštitini sloj ,ne sadrži staklena vlakna.Potpuno obojan,izbor boja je iz palete RAL. Može se polirati.
Boja RAL je neograničena paleta boja koju koristimo u našoj tehnologiji.

Poliesterski bazen. Sastoji se od slojeva gelcoata i poliesterskih mata sa staklenim vlaknima,koje su varene jedna na drugu.
Gelcoat: vanjski zaštitni sloj koji ne sadrži staklena vlakna.Potpuno je obojan,može se polirati.(mogučnost izbora boje iz palete RAL).
Izvana, na stjenke bazena, prskana je specijalna izolacija. Njezina debljina je od 10-30mm, može biti različina zbog samog procesa prskanja. 10mm tog specijalnog izolacijskog materijala ima jednaka izolacijska svojstva kao 50mm stiropora.
Prednosti: zahvaljujući izolaciji, prije montaže  nema potrebe lijepiti stiropor na vanjske stjenke bazena, što je velikim plusem kada je u pitanju ušteda vremena,jer stavljanje stiropora na udubine stepenica i oko instaliranih uređaja predstavlja popriličan problem.
Zahvaljujući već napravljenoj izolaciji uštedili ste jer nema dodatnih troškova za izoliranje bazena.
Izolacijsko-zaštitni sloj ujedno je važan i kod montaže, kako nebi došlo do oštečenja proizvoda pri kontaktu sa golim betonom.
Također predstavlja veliku zaštitu prilikom transporta, jer daje bazenskoj školjki dodatnu čvrstoću i stabilnost.
Back to content