7. ARUBA PLUS- elegancija sa podvodnom roletom - Poliesterski bazeni-Europool proizvođač bazena za kupanje

Go to content

7. ARUBA PLUS- elegancija sa podvodnom roletom

Bazeni
    
    
Aruba plus je ekskluzivan bazen sa podvodnom roletom i elegantnim valovitim stepenicama. Pravokutnog je oblika i stvoren za one koji svoj dom žele uljepšati bazenom jednostavnih linija, te osigurati zonu kupanja zatvaranjem vodene površine manualnom ili automatskom podvodnom roletom. Roleta ima skriveno kučište u konstrukciji bazena i osim zaštite od pada u vodu, prljavštine i lišća, također ima funkciju zadržavanja topline i smanjenog isparavanja vode.
Predstavlajmo vrtni bazen,izrađen od poliestera 8-ica PLUS  sa dimenzijama:
 
Dužina 8m,širina 3,70m i dubina 1,50m
Poliesterski bazen. Sastoji se od slojeva gelcoata i poliesterskih mata sa staklenim vlaknima,koje su varene jedna na drugu.
Gelcoat: vanjski zaštitni sloj koji ne sadrži staklena vlakna.Potpuno je obojan,može se polirati.(mogučnost izbora boje iz palete RAL).
Izvana, na stjenke bazena, prskana je specijalna izolacija. Njezina debljina je od 10-30mm, može biti različina zbog samog procesa prskanja. 10mm tog specijalnog izolacijskog materijala ima jednaka izolacijska svojstva kao 50mm stiropora.
Prednosti: zahvaljujući izolaciji, prije montaže  nema potrebe lijepiti stiropor na vanjske stjenke bazena, što je velikim plusem kada je u pitanju ušteda vremena,jer stavljanje stiropora na udubine stepenica i oko instaliranih uređaja predstavlja popriličan problem.
Zahvaljujući već napravljenoj izolaciji uštedili ste jer nema dodatnih troškova za izoliranje bazena.
Izolacijsko-zaštitni sloj ujedno je važan i kod montaže, kako nebi došlo do oštečenja proizvoda pri kontaktu sa golim betonom.
Također predstavlja veliku zaštitu prilikom transporta, jer daje bazenskoj školjki dodatnu čvrstoću i stabilnost.
Back to content