6. Aruba 800 - Novi vrtni bazen 8 - Poliesterski bazeni-Europool proizvođač bazena za kupanje

Go to content

6. Aruba 800 - Novi vrtni bazen 8

Bazeni
”ARUBA-univerzalni bazen”
Pravokutni bazen ARUBA sa valovitim stepenicama i velikim prostorom za plivanje.Zovemo ga univerzalnim bazenom jer se savršeno uklapa uz svaku kuću i dvorište.Izgled mu je jednostavan,a eleganciju dodaju posebno dizajnirane stepenice.Uz instaliranje LED lampi romantična atmosfera je zajamčena.
Novi bazeni proizvedeni su najboljom i najmodernijom tehnologijom. Naša predstavnica u Hrvatskoj rado će sastaviti najbolju ponudu za Vas, svakome klijentu poseban gratis proizvod ili usluga
ugradnja bazena u vrtu s skloništu
Predstavlajmo vrtni bazen,izrađen od poliestera 8-ica  sa dimenzijama:
Dužina 8,20m,širina 3,70m i dubina 1,50m
Poliesterski bazen. Sastoji se od slojeva gelcoata i poliesterskih mata sa staklenim vlaknima,koje su varene jedna na drugu.
Gelcoat: vanjski zaštitni sloj koji ne sadrži staklena vlakna.Potpuno je obojan,može se polirati.(mogučnost izbora boje iz palete RAL).
Izvana, na stjenke bazena, prskana je specijalna izolacija. Njezina debljina je od 10-30mm, može biti različina zbog samog procesa prskanja. 10mm tog specijalnog izolacijskog materijala ima jednaka izolacijska svojstva kao 50mm stiropora.
Prednosti: zahvaljujući izolaciji, prije montaže  nema potrebe lijepiti stiropor na vanjske stjenke bazena, što je velikim plusem kada je u pitanju ušteda vremena,jer stavljanje stiropora na udubine stepenica i oko instaliranih uređaja predstavlja popriličan problem.
Zahvaljujući već napravljenoj izolaciji uštedili ste jer nema dodatnih troškova za izoliranje bazena.
Izolacijsko-zaštitni sloj ujedno je važan i kod montaže, kako nebi došlo do oštečenja proizvoda pri kontaktu sa golim betonom.
Također predstavlja veliku zaštitu prilikom transporta, jer daje bazenskoj školjki dodatnu čvrstoću i stabilnost.
Back to content