19. VICTORIA 470 – bazen sa udobnim sjedalom - Poliesterski bazeni-Europool proizvođač bazena za kupanje

Go to content

19. VICTORIA 470 – bazen sa udobnim sjedalom

Bazeni

    
Predstavljamo vam mali bazen koji je projektiran za terase i dvorišta.
U svojoj konstrukciji ima ugrađene male stepenice i veliko udobno sjedalo koje se može po želji klijenta opremiti vodenom ili zračnom masažom.  
Uz podgrijavanje vode i masažu dobili ste nešto više od samog bazena za kupanje.
Victoria je pravi izbor za povećanje atraktivnosti vašeg objekta koji nema previše prostora ali traži promjene i dodatni sadržaj.

Predstavljamo vam bazen izrađen od poliestera  ”4-ka” dimenzija:
Dužina 4.7m,širina 2.7m i dubina 1.30m

Poliesterski bazen. Sastoji se od slojeva gelcoata i poliesterskih mata sa staklenim vlaknima,koje su varene jedna na drugu.
Gelcoat: vanjski zaštitni sloj koji ne sadrži staklena vlakna.Potpuno je obojan,može se polirati.(mogučnost izbora boje iz palete RAL).
Izvana, na stjenke bazena, prskana je specijalna izolacija. Njezina debljina je od 10-30mm, može biti različina zbog samog procesa prskanja. 10mm tog specijalnog izolacijskog materijala ima jednaka izolacijska svojstva kao 50mm stiropora.
Prednosti: zahvaljujući izolaciji, prije montaže  nema potrebe lijepiti stiropor na vanjske stjenke bazena, što je velikim plusem kada je u pitanju ušteda vremena,jer stavljanje stiropora na udubine stepenica i oko instaliranih uređaja predstavlja popriličan problem.
Zahvaljujući već napravljenoj izolaciji uštedili ste jer nema dodatnih troškova za izoliranje bazena.
Izolacijsko-zaštitni sloj ujedno je važan i kod montaže, kako nebi došlo do oštečenja proizvoda pri kontaktu sa golim betonom.
Također predstavlja veliku zaštitu prilikom transporta, jer daje bazenskoj školjki dodatnu čvrstoću i stabilnost.
Back to content