8. HAITI - Rimski bazen - Poliesterski bazeni-Europool proizvođač bazena za kupanje

Go to content

8. HAITI - Rimski bazen

Bazeni

”HAITI-antička arhitektura bazena”
 
 Rimski bazen za kupanje.Osam metara dugačko bazensko korito sa karakterističnim velikim  i bogatim stepenicama. Idealno se komponira sa velikim vilama i rimskom arhitekturom. Boje korita su dostupne ovisno o vašim željama,ipak nejčešći izbor su plava i bijela boja. Europool bazen je idealno rješenje za privatne kuće ili pansione , učinite sebi i gostima novu ljetnu sezonu atraktivnijom

Predstavljamo vrtni bazen od poliestera 8-ica u dimenzijama:
Dužina 8m,širina 3,20m i dubina 1,52m

Poliesterski bazen. Sastoji se od slojeva gelcoata i poliesterskih mata sa staklenim vlaknima,koje su varene jedna na drugu.
Gelcoat: vanjski zaštitni sloj koji ne sadrži staklena vlakna.Potpuno je obojan,može se polirati.(mogučnost izbora boje iz palete RAL).
Izvana, na stjenke bazena, prskana je specijalna izolacija. Njezina debljina je od 10-30mm, može biti različina zbog samog procesa prskanja. 10mm tog specijalnog izolacijskog materijala ima jednaka izolacijska svojstva kao 50mm stiropora.
Prednosti: zahvaljujući izolaciji, prije montaže  nema potrebe lijepiti stiropor na vanjske stjenke bazena, što je velikim plusem kada je u pitanju ušteda vremena,jer stavljanje stiropora na udubine stepenica i oko instaliranih uređaja predstavlja popriličan problem.
Zahvaljujući već napravljenoj izolaciji uštedili ste jer nema dodatnih troškova za izoliranje bazena.
Izolacijsko-zaštitni sloj ujedno je važan i kod montaže, kako nebi došlo do oštečenja proizvoda pri kontaktu sa golim betonom.
Također predstavlja veliku zaštitu prilikom transporta, jer daje bazenskoj školjki dodatnu čvrstoću i stabilnost.
Back to content