13. PAPEETE 700 – uvijek u modi - Poliesterski bazeni-Europool proizvođač bazena za kupanje

Go to content

13. PAPEETE 700 – uvijek u modi

Bazeni

”PAPEETE  700-uvijek u modi”
Srednje veličine bazen.Jedan od poznatijih bazena Europoola za kojega uvijek postoji velika zainteresiranost.
Bazen je pravokutnog oblika sa kutnim stepenicama koje ne zauzimaju puno mjesta u samoj školjki.
Nudimo bazenske školjke  od poliestera obogačene staklenim vlaknima.Bazeni su sastavljenim od slojeva gelcoata i poliesterskih mata,te posebne izolacije,sveukupno 9 različitih slojeva koji mu daju oblik,čvrstoću i otpornost

Predstavlajmo vrtni bazen od poliestera ”7-ica” u dimenzijama:
 
Dužina 7m , širina 3,50 m i dubina 1,50m

Poliesterski bazen. Sastoji se od slojeva gelcoata i poliesterskih mata sa staklenim vlaknima,koje su varene jedna na drugu.
Gelcoat: vanjski zaštitni sloj koji ne sadrži staklena vlakna.Potpuno je obojan,može se polirati.(mogučnost izbora boje iz palete RAL).
Izvana, na stjenke bazena, prskana je specijalna izolacija. Njezina debljina je od 10-30mm, može biti različina zbog samog procesa prskanja. 10mm tog specijalnog izolacijskog materijala ima jednaka izolacijska svojstva kao 50mm stiropora.
Prednosti: zahvaljujući izolaciji, prije montaže  nema potrebe lijepiti stiropor na vanjske stjenke bazena, što je velikim plusem kada je u pitanju ušteda vremena,jer stavljanje stiropora na udubine stepenica i oko instaliranih uređaja predstavlja popriličan problem.
Zahvaljujući već napravljenoj izolaciji uštedili ste jer nema dodatnih troškova za izoliranje bazena.
Izolacijsko-zaštitni sloj ujedno je važan i kod montaže, kako nebi došlo do oštečenja proizvoda pri kontaktu sa golim betonom.
Također predstavlja veliku zaštitu prilikom transporta, jer daje bazenskoj školjki dodatnu čvrstoću i stabilnost.
Back to content